Betaalmogelijkheden Culinairoutdoor.nl

Bij CulinairOutdoor.nl kunt u altijd op een veilige en vertrouwde wijze uw betaling uitvoeren. De afhandeling van uw betaling wordt uitgevoerd door bijvoorbeeld iDEAL, Paypal en AfterPay. Daarnaast is de volledige webshop, inclusief de check-out voorzien van SSL beveiliging.

Wij bieden u de volgende betaalmogelijkheden aan.

iDEAL

iDEAL is een bekende en betrouwbare betaalmethode in Nederland. U kunt hiermee via uw eigen online bankieren omgeving eenvoudig en veilig betalen.

Paypal

paypal-logo-20141

Paypal levert een veilige en veel gebruikte betalingsmogelijkheid. Als consument bent u hiermee verzekerd van een veilige en correcte afhandeling van de betaling. Paypal biedt u ook de mogelijkheid om de betaling met credit card te voldoen.

AfterPay

afterpay_logo_xxl198x39

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)

AfterPay voert voor www.culinairoutdoor.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.culinairoutdoor.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400,00.Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Credit Card

creditcards

Wij bieden u de mogelijkheid om uw betaling per credit card te voldoen.

Overmaking per bank

overboeking_iban_sepa

Het is mogelijk om de betaling zelf over te maken via (online) bankoverschrijving. Indien u deze optie wilt gebruiken kunt u dit als betaalwijze selecteren. Op de bevestiging (in de webshop) en de bevestigingsmail treft u het bestelnummer en onze bankgegevens aan. De bestelling wordt in eerste instantie in de wacht geplaatst. Zodra wij de betaling hebben ontvangen zullen wij de bestelling verder verwerken. Aan deze betaalmogelijkheid zijn geen extra kosten verbonden.